Šta je Anticelulit masaža?

U Body relax spa centru za profesionalnu masažu u Beogradu, možete pronaći anticelulit masažu koju čine najsavremenije svetske metode uklanjanja celulita i smanjenja konfekcijskih veličina.

U našem Centru, postoji četiri vrsta anticelulit masaže:

  1.  Ručna anticelulit masaža
  2. Maderoterapija (oklagije)
  3. Anticelulit vakum masaža
  4. Kombinacija maderoterapije i vakuma.

Anticelulit masaža ( 10+1)

Anticelulit 10+1 je vrsta masaže koja se primenjuje ručnom metodom. Terapeut jakim i specijalnim pokretima ruku na određeni deo tela otklanja naslage celulita. Celulit predstavlja deformitet vezivnog tkiva koji se u najvećoj meri ispoljava na koži, a nastaje usled nagomilavanja masnoća i toksina ispod kože. Ovom metodom otklanjaju se naslage i takozvana "pomorandžina koža".
Ovaj način masiranja mora se primenjivati više puta, stoga kod nas na 10 tretmana dobijate 1 gratis.

Sportska Masaža

CENA: 16.000 RSD

Anticelulit Maderoterapija (10+1)

Maderoterapija je poseban tretman uklanjanja celulita. Primenjuje se pomoću posebno dizajniranih oklagija, kupa i rolera. U osnovi ovog anticelulit tretmana vrši se stimulacija limfe. I to je ujedno i najvažniji korak u borbi protiv celulita na područjima nogu i bedara.

Pomoću oklagija koje masiraju problematične regije, celulit se razbija sa površine kože. Tako se postiže efekat prokrvljenosti tretirane regije odnosno poboljšane cirkulacije.

Anticelulit masaza

CENA: 18.000 RSD

Anticelulit Vakum (10+1)

Vakum masaža je svetski trend u uklanjanju celulita i masnih naslaga zato što najbrže pokazuje rezultate, ostavljajući dugoročne efekte. U borbi sa celulitom do skoro nije postojalo pravo, dugotrajno rešenje dok se nije pojavila vakuum masaža. Zasnovana je na radijalnoj endodermalnoj terapiji koja se sprovodi kružnim, masažnim pokretima vakuma po Vašoj koži čime se povećava rastegljivost vezivnog tkiva, dok se kapilari šire, a cirkulacija ubrzava.

Celulit se izvlači vakumima bliže površini kože, čime se ubrzava vertikalna cirkulacija tretiranog područja. Na taj način, dolazi do većeg dotoka sveže krvi i kiseonika na oštećenim mestima, što dalje uzrokuje bolju razmenu materija na lokalnom nivou odnosno masiranoj regiji. Vakuum masažom povećava se elastičnost vezivnog tkiva, ubrzava se protok limfe, pa se tako eliminiše višak tečnosti i štetnih materija. Ovaj anticelulit tretman podstiče sintezu kolagena, što dalje uzrokuje bolje oblikovano telo i veću glatkoću, sjaj i mekoću kože. Prilikom tretmana, kod osetljivijih osoba, mogu se javiti blage modrice, koje nestaju posle nekoliko dana.

vakum

CENA: 18.000 RSD

Vakum + Maderoterapija (10+1)

Verovatno najdelotvornija kombinacija za uklanjanje naslaga celulita ma Vašem telu. Otklonite celulit na najbrži način i neka Vaše telo bude spremno za leto.

CENA: 18.000 RSD