Šta je Argan Gold?

Pretpostavljamo da mnogobrojni nazivi raznih tretmana umeju da Vas zbune. Nekad je stvarno teško odabrati koji je tretman baš za Vas. Kako da znate da niste pogrešili i da ste odabrali baš onaj pravi? Kako da se odlučite za jedan tretman, kada ih je u ponudi mali milion? Uvek je bolje ići logikom manje je više. Zato što ćete uštedeti novac. Dok ćete u isto vreme poštedeti Vašu kožu. Ali imamo mali trik za Vas koji će Vam pomoći da odlučite da li ja argan gold tretman baš onaj pravi. Odgovorite na nekoliko pitanja:

  • Da li Vam smetaju znaci starenja na licu?
  • Da li želite rezultate posle prvog tretmana?
  • Da li se plašite ili prosto ne želite da se latite estetske hirurgije?

Ukoliko ste odgovorili na većinu postavljenih pitanja sa DA, onda je argan gold pravi tretman za Vas.

Nega kože u zimskim danima

Argan gold je antiage tretman lica. Argan gold je intezivan anti-age tretman za podmlađivanje i kompletnu revitalizaciju kože lica. Redukuje nastanak bora i usporava starenje kože. Uz pomoć arganovog tretmana, koža se iznova obnavlja i regeneriše.

Argan gold tretman idealan je anti-age tretman za:

  • Suvu,
  • Zrelu,
  • Beživotnu
  • Osetljivu kožu lica.

Ako je Vaša koža suva, beživotna i osetljiva onda je argan gold definitivno tretman za Vas. Tajna argan gold tretmana sadržana je u visokoj koncentraciji arganovog ulja. Arganovo ulje pomaže koži da se odupre starenju, kao i da ostane neoštećena usled zimskih dana. Svi znamo da vremenski uslovi, posebno u današnje vreme, nemilice oštećuju kožu lica. Zato je izrazito važno da koža bude nahranjena i zaštićena. Argan gold je idealan tretman u zimskim danima. Zato što štiti Vašu kožu i daje joj mekoću i izgled iz najmlađih dana.

Cena

60 minuta

3.500 RSD