Blagotvorni uticaj Aromaterapije

Aromaterapija je deo fitoterapije (terapije biljkama) i sastoji se od kombinacije aromaterapije i specijalne relax masaže celog tela, koja ima delotvorni efekat kako na Vaše emocije i raspoloženje, tako i na Vaše zglobove, mišiće i emocije. Raznovrsna eterična ulja koja se koriste prilikom aromaterapije masaže u našem Centru, imaju blagotvoran uticaj na ceo organizam, a posebno na nervni sistem. Eterična ulja koje se koriste prilikom aromaterapije vrlo brzo prodiru u krvotok koji lekovite čestice raznosi po celom organizmu donoseći blagotvoran uticaj na Vaš organizam.

Mirisni dodir

Aromaterapija je posebna vrsta masaže čije su esencijalne niti eterična ulja koja pomažu pri uspostavljanju energetske ravnoteže u čoveku. Aromaterapija daje koži poseban svilenkasti osećaj, sjaj i svežinu. Ulja koja se koriste u okviru aroma masaže i aroma terapije su: Biber, Bor, Bosiljak, Cimet, Đumbir, Eukaliptus, Kamilica, Kleka, Lavanda. Pomoću njih koža postaje elastičnija, izbacuju se toksini sa kože pri čemu je zaslužno njihovo antiseptičko dejstvo. Važno je naglasiti da se u Body Relax Spa centru za profesionalnu masažu u Beogradu koriste mirišljava, lekovita ulja koja ne škode nijednom tipu kože.

Efekti Aromaterapije

Aromaterapija se koristi za poboljšanje psihofizičkog stanja organizma i kondicije. Praktikuje se holistički pristup što u stvari znači da na Vas gledamo u celosti odnosno kroz prizmu četiri važna apsekta: telesni, mentalni, duhovni i emocionalni. Na taj način, terapeuti Body Relax Spa centra za profesionalnu masažu u Beogradu, posvećuju Vam svoju punu pažnju tako što ne tretiraju samo simptome već se uzima u obzir sve, a posebno Vaš stil života. Eterična ulja imaju jako bogat sastav i samim tim, deluju na nekolik fizičkih aspekata odjednom, stoga predstavljaju idealan „alat“ za holističku terapiju.

Cene

60 minuta

2.500 RSD

70 minuta

2.800 RSD

90 minuta

3.200 RSD