Šta je Body Relax masaža?

Body Relax Spa centar za profesionalnu masažu u Beogradu, kreirao je posebnu masažu osluškujući Vaše želje i potrebe. Ovaj tretman nosi ime našeg studia. BODYRELAX MASAŽA u najboljem svetlu prezentuje naš rad, ugled i tradiciju. Ujedno predstavlja i glavne krilatice misije Body Relax Spa centra: profesionalnost, raznovrsnost i pristupačnost. Bodyrelax masažom postiže se maksimalan učinak tako što se Vaša koža podmlađuje, obim smanjuje, masne naslage tope, a čitavo telo opušta.

Kako se primenjuje?

Bodyrelax masaža se primenjuje korišćenjem kombinacijom ulja od pomorandžine kore i kokosa sa kokosovim ljuspicama. Ova ulja podmlađuju i remineralizuju Vašu kožu vršeći ujedno i detoksifikaciju Vašeg organizma. Otklanjaju se mrtve ćelije sa površine epiderma, čime se omogućava povećanje nivoa kolagena u koži i njene elastičnosti. Samim tim, Vašoj koži se vraća sjaj, tonus i mekoća. Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana. Svaki učinak bodyrelax masaže moći ćete da vidite odmah, u ogledalu.

Smanjite obim tela

Ako se pitate da li bodyrelax masaža smanjuje obim tela, odgovor je svakako, gromoglasno DA. Bodyrelax masaža pospešuje uklanjanje viška vode i toksina iz Vašeg organizma čime se smanjuje obim odnosno konfekcijska veličina i tope masne naslage. Body Relax Spa centar za profesionalnu masažu u Beogradu, preporučuje bodyrelax masažu zato što je izuzetno zdrava, prijatna, podmlađuje Vašu kožu, uklanja izumrle ćelije, ubrzava mikrocirkulaciju i podiže nivo raspoloženje.

Cena

90 minuta

4.900 RSD