Kako ulepšati vreme sa voljenom osobom?

Koliko puta ste samo sa osobom koju volite podelili loše stvari, probleme i razne životne nedaće? Koliko puta ste svoj životni fokus usmeravali ka negativnim stvarima, propuštajući lepe i neponovljive momente u svom životu? Body relax spa centar za profesionalnu masažu u Beogradu, ima idealno rešenje da unapredite partnerski odnos. Izdvojili smo masažu za parove koja je najoriginalniji način da provedete idealno vreme sa voljenom osobom.

Šta je duo masaža?

Duo masaža postaje jedna od najpopularnijih masaža kako u svetu, tako i kod nas. Naš Centar ima veliko zadovoljstvo da Vam pruži najbolje svetske tretmane. Tom prilikom, naš tim masira dve osobe u isto vreme, u istoj prostoriji, uz opuštajući muziku koja pruža potpuni užitak i čini da sva Vaša čula budu istovremeno relaksirana i probuđena, a energija ujednačena i sinhronizovana. Poklonite sebi idealno vreme uz masažu za dvoje, jer ono neprekidno neumoljivo prolazi i nikog ne čeka. I zato, ne čekajte da Vas sreća pronađe, već Vi pronađite nju u Body relax spa centru za profesionalnu masažu u Beogradu. Provodite svoje vreme sa osobom koju volite, na način na koji najviše volite.

Kako izgleda masaža za parove?

Masaža za parove je vrlo poseban tretman pri kom dve osobe dolaze kod terapeuta i govore im koju bi vrstu masaže voleli. Nekada je to relax, nekad pak sportska, ili možda antistres, aromaterapija. Želje su razne, a naš Centar svojim bogatim iskustvom i znanjem je tu samo za Vas kako bi Vaši zajednički momenti bili idealni. Potom, kada se dogovorite sa terapeutom u vezi sa vrstom masaže koju želite, onda svako od vas dvoje dobija svog terapeuta i magija počinje. Masaža za parove je jedno dragoceno iskustvo koje približava partnere čineći njihovo zajedničko vreme čarobno ispunjenim.

Cene

60 minuta

4.000 RSD

70 minuta

4.800 RSD

90 minuta

5.600 RSD