Masaža toplim vulkanskim kamenjem


Masaža toplim vulkanskim kamenjem


DREVNI TRETMAN VULKANSKIM KAMENJEM

Masaža vulkanskim kamenjem je drevni tretman koji omogućava bolju razmenu materija u organizmu, oslobađajući bubrege štetnih materija, dok se istovremeno vrlo brzo povećava cirkulacija, nivo kolagena i elastina u koži. Posle masaže vulkanskim kamenjem, Vaša koža je glatka i sjajna, um relaksiran i smiren, a ćelije u organizmu zahvalne, nahranjene i podmlađene. Ovaj tretman spasonosno utiče na mišiće koji odbacuju neprirodno stanje napetosti i bola prouzrokovanog nakupljenim mlečnim kiselinama.

MASAŽA VULKANSKIM KAMENJEM ILI PRIMUM NON NOCERE

Ako se pitate da li je ovo odgovarajući tretman za Vas ili Vašu dragu osobu, onda Vam moramo reći da svakako jeste zato što je masaža vulkanskim kamenjem tretman koji pretrajava još od drevnih civilizacija čiji je vodeći ideal glasio− Primum non nocere ili Nemoj naškoditi. Dakle, ako niste sigurni koja vrsta masaže bi odgovarala Vašoj voljenoj osobi, Body relax spa centar za profesionalnu masažu u Beogradu, svakako preporučuje masažu vulkanskim kamenjem zato što je primenjiva na sve ljude i efekti su dalekosežni. Ovaj vid tretmana omogućava detoksifikaciju organizma, oslobađanje štetnih materija iz bubrega, poboljšavanje cirkulacije, vidno smanjenje stresa i negativnih agensa u organizmu, povećanje elastičnosti kože, kao i opuštanje mišića.

KADA SE PREPORUČUJE MASAŽA VULKANSKIM KAMENJEM?

Body relax spa centar preporučuje masažu toplim vulkanskim kamenjem kada imate reumatske probleme, degenerativna stanja kičmenog stuba, bolne mišiće, sportske povrede, nesanicu, depresiju, razdražljivost, ili PMS. Sa druge strane, Body relax spa centar ne preporučuje masažu vulkanskim kamenjem srčanim bolesnicima, trudnicama, osobama sa proširenim venama, visokim krvnim pritiskom, u slučajevima krvarenja, za vreme menstruacije ili pacijentima sa infekcijama na koži.


 
 
 

Pozovite nas odmah i rezervišite termin!

+381 64 111 09 96

Cena tretmana: 1800 rsd
Trajanje:  50 min