Relax masaža


Relax masaža


OPUŠTAJUĆI TRETMAN RELAX MASAŽE

Relax masaža je izuzetno opuštajući tretman Vašeg tela koji ima delatnu moć da umiri energetske struje Vašeg organizma. Blagim i prijatnim manuelnim pokretima terapeuta, postajete opušteni i preplavljeni talasom rajske mirnoće. Terapeuti neprestanim ponavljanjem, primenjuju raznovrsne i blage masažne hvatove i time čine da masaža postane umetnost pokreta, kreacije i esencija energetskog napajanja. Relax masaža kao opuštajući tretman ima psihosomatsko dejstvo jer se njom Vaš um dovodi u željeni balans sa Vašim telom.

 

ESTETIKA POKRETA RELAX MASAŽE

Tokom života, čovek svakodnevno prolazi kroz razne stresne situacije koje ostavljaju dugoročne posledice. Često nismo svesni koliko smo napeti, kao ni koliko se psihičkih, fizičkih, neorganskih toksina nakuplja u nama. Upravo zato što je čovek socijalno biće i upravo zato što niko od nas ne može sve sam, Body Relax Spa zajedno sa svojim renomiranim terapeutima u opuštajućem i pažljivo uređenom ambijentu, pruža najbolju relax masažu samo za Vas. Relax masaža je vid kreacije samog terapeuta čija je esencijalna nit sadržana u estetici pokreta, umetnosti i kreacije. Svaka relax masaža je posebna zato što je personalizovana i kreirana prema Vašim potrebama i željama. Ona je umetnost koja se stvara na licu mesta i otelotvoruje na Vašem telu. Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana. Primetićete jedan detalj na Vašem licu, jedan osmeh koji je najlepši pokazatelj da smo uspeli u našoj misiji. Vaša sreća je naš uspeh.

 

LEKOVITO DEJSTVO RELAX MASAŽE

Lekovito dejstvo relax masaže ogleda se u sledećim segmentima: vaši mišići se u potpunosti opuštaju, oslobađa se nakupljena mlečna kiselina, poboljšava cirkulacije, ubrzava metabolizam, izbacuju nakupljene tečnosti iz masnog tkiva što dovodi do poboljšane cirkulacije, povećane koncentracije, smanjenja stresa.  Kruna uspeha relax masaže ogleda se u tome što Vaše raspoloženje postaje lepše, um vispreniji, a duh razigraniji.Tokom relax masaže, koristimo masažni krem sa žalfijom i kamilicom, etarsko ulje od pomorandže koji je prijatnog mirisa, antiseptičnog dejstva i ne šteti Vašoj koži, već je čini elastičnijom, nahranjenom vitaminima, nežnijom i lepšom. Zato što relax masaža umiruje nesputane misli Vašeg uma, i baš zato što eliminiše stres i toksine, neka ova masaža bude Vaš poklon sebi za svaki novi nasmejani dan. Neka Vaš osmeh bude lekoviti podsticaj koji će inspirisati druge.


 
 
 

Pozovite nas odmah i rezervišite termin!

+381 64 111 09 96

Cena tretmana: od 1800 rsd
Trajanje:  50/70/90/120 min