Šta je Relax Masaža

Relax masaža je izuzetno opuštajući tretman Vašeg tela koji ima moć da umiri energetske struje Vašeg organizma. Blagim i prijatnim manuelnim pokretima terapeuta, postajete opušteni i preplavljeni talasom rajske mirnoće. Terapeuti neprestanim ponavljanjem, primenjuju raznovrsne i blage masažne hvatove i time čine da masaža postane umetnost pokreta, kreacije i esencija energetskog napajanja.

Relax masaža kao opuštajući tretman ima psihosomatsko dejstvo jer se njom Vaš um dovodi u željeni balans sa Vašim telom.

Lekovito Dejstvo Relax Masaže

Lekovito dejstvo relax masaže ogleda se u sledećim segmentima: vaši mišići se u potpunosti opuštaju, oslobađa se nakupljena mlečna kiselina, poboljšava cirkulacije, ubrzava metabolizam, izbacuju nakupljene tečnosti iz masnog tkiva što dovodi do poboljšane cirkulacije, povećane koncentracije, smanjenja stresa. Kruna uspeha relax masaže ogleda se u tome što Vaše raspoloženje postaje lepše, um vispreniji, a duh razigraniji.Tokom relax masaže, koristimo masažni krem sa žalfijom i kamilicom, etarsko ulje od pomorandže koji je prijatnog mirisa, antiseptičnog dejstva i ne šteti Vašoj koži, već je čini elastičnijom, nahranjenom vitaminima, nežnijom i lepšom. Zato što relax masaža umiruje nesputane misli Vašeg uma, i baš zato što eliminiše stres i toksine, neka ova masaža bude Vaš poklon sebi za svaki novi nasmejani dan. Neka Vaš osmeh bude lekoviti podsticaj koji će inspirisati druge.

Cene

60 minuta

2.200 RSD

70 minuta

2.600 RSD

90 minuta

3.000 RSD