Sport Vs Sportska Masaža

Sportska masaža je jedan od najznačajnijih terapeutskih tretmana u Body relax spa centru za profesionalnu masažu u Beogradu. Sigurno ste primetili da se u poslednjih par godina mnogo govori o sportu i važnosti fizičke aktivnosti? Reklame za teretane i razne sportove su svuda oko nas. Mi svakako podržavamo upražnjavanje sporta, ali na pravi način− kombinovanjem i primenom sportske masaže. O važnosti ovog tretmana javnost je poprilično neobaveštena, zato Vaš Body relax spa centar za profesionalnu masažu u Beogradu, oseća dužnost da tu nepravdu ispuni dajući Vam detaljna uputstva o sportskoj masaži i njenim dalekosežnim, pozitivnim efektima.

Kome treba Sportska Masaža?

Sportska masaža je specifična vrsta tretmana koja podrazumeva specijalne terapeutske zahvate čiji je cilj brža i potpunija priprema sportista i sportistkinja za treninge. U Body relax centru za profesionalnu masažu u Beogradu, sportska masaža omogućava kako intenziviranje i produžavanje vremena samog treninga tako i povećanje sportske moći. Masaža stimuliše brže i potpunije odstranjivanje svih nepoželjnih ili štetnih posledica zbog pojačane fizičke aktivnosti, zbog čega se smatra neophodnom i preporučuje se svim ljudima koji se bave nekom vrstom sporta, bilo profesionalno ili amaterski.

Ko ne sme da propusti Sportsku Masažu?

Body relax spa centar za profesionalnu masažu u Beogradu, posebno apeluje na ljude koji se rekreativno bave sportom, da nikako ne propuste sportsku masažu. Baš kod njih je česta pojava nakupljanja mlečne kiseline, koja ako se ne leči na vreme, počinje da predstavlja ozbiljan akutni problem. Bavite se sportom na pravi način. Sada je to moguće, jer za Vas je uvek tu, Vaš Body relax spa centar za profesionalnu masažu u Beogradu.

Kada se primenjuje?

Sportska masaža je delotvoran tretman osobito posle treninga, dugotrajnog naprezanja i forsiranja mišića. Usled preteranog rada mišića, dolazi do nagomilavanja mlečne kiseline koja izaziva mišićnu napetost i bol. Primenom sportske masaže u Body relax spa centru za profesionalnu masažu u Beogradu, možete sanirati najčešće sportske povrede kao što su bacački lakat, teniski lakat, plivačko rame, skakačko koleno i mnoge druge. Međutim, mi preporučujemo sportsku masažu i onda kada konkretne povrede nema, jer verujemo da je preventiva najvažnija u očuvanju zdravlja Vašeg organizma.

U Body relax spa centru za profesionalnu masažu u Beogradu, radimo i pripremne sportske masaže koje imaju za cilj relaksaciju Vašeg perifernog nervnog sistema, prokrvljenost mišića i osposobljavanje tela za predstojeće fizičke napore.

Cena

60 minuta

2.600 RSD