Masaže


Body relax spa centar nudi raznovrsnu uslugu masaža kao što su:

Relax masaža

Relax masaža

Jedan od osnovnih ciljeva relax masaže je da se opusti celo telo.Laganim pokretima mišićnog tkiva ubrzava se cirkulacija,povećava dotok kiseonika u krv,smanjuje se napetost.Posle masaže se osećate opušteno i rasterećeno od svakodnevice.

Antistres masaža

Antistres masaža predstavlja spoj relax i terapeutske masaže.Značajno se smanjuje nervna napetost,poboljšava se vitalnost,izuzetno opušta,harmonizuje energiju tela i uspostavlja dobar protok cirkulacije i limfnog toka,podstiče detoksikaciju,podstiče probavu.

Masaža toplim vulkanskim kamenjem

Masaža toplim vulkanskim kamenjem opušta napetost u mišićima,smanjuje bol i ukočenost,oslobađa od nagomilanog stresa,pojačava cirkulaciju i omogućava lakše izbacivanje toksina iz vašeg organizma.Prijatna masaža koja povećava fleksibilnost u zglobovima,olakšava kretanje i smanjuje bol i grčeve u mišićima.Limfna drenaža

Limfna drenaža je posebna procedura kojom se poboljšava mikrocirkulacija,stimuliše metabolizam i limfni sistem,te se ubrzava izlučivanje otpadnih materija. Ova metoda se uspešno koristi za izbacivanje viška tečnosti iz organizma kako bi se eliminisalo oticanje nogu,zglobova i butina.

Aromaterapija

Aromaterapija obuhvata masažu celog tela,deluje vrlo blagotvorno na kožu,emocije,zglobove,mišiće i cirkulaciju.Ujedno i podiže i opšta raspoloženje.Eterična ulja koja se koriste u ovoj masaži vrlo brzo prodiru u krvotok koji lekovite čestice raznosi po celom organizmu i donose blagotvorni uticaj.

Sportska masaža

Sportska masaža se preporučuje sportistima posle svakog treninga.Ubrzava proces razgradnje mlečne kiseline koja čini mišiće bolnim i smanjuje mogućnost nastanka hroničnih upala.Dokazano je da potstiče fleksibilnost,smanjuje umor,poboljšava izdržljivost.Vakuum masaža

Vakuum masaža je jedna od najefikasnijih metoda za poboljšanje cirkulacije krvi i limfe, za ubrzavanje metabolizma i borbu protiv celulita.Ovaj proces podstiče sintezu kolagena i olakšava metabolizam masti. Rezultat je glatko, bolje oblikovano telo i mekša koža.

Masaža Kokosom

Bodyrelax masaža

Tretman uklanjanja izumrlih ćelija kože ljuspicama kokosa i podsticanje detoksikacije organizma. Pored čišćenja i uklanjanja izumrlih ćelija kože, ovaj tretman ubrzava mikrocirkulaciju dodatno opušta i podstiče regeneraciju kože.

Anticelulit masaža

Anticelulit masaža je najefikasniji način borbe protiv celulita.Razbijaju se masne naslage,poboljšava cirkulacija,vraća se elastičnost i tonus tkiva i stimuliše se izlučivanje štetnih materija iz organizma.Masaža za parove

Posebna ponuda našeg “Body Relax Spa” centra su tretmani za parove.Provedite kvalitetno vreme sa nekim ko vam je drag u prijatnom,opuštajućem i toplom ambijentu našeg centra.

Kraljevska masaža

Masaža u četiri ruke za vrhunsko zadovoljstvo! Vešte ruke naših profesionalnih terapeuta obradiće vaše telo od vrha glave do stopala, dovodeći vaš um, telo i duh u potpunu harmoniju. Prepustite nam se i dopustite da vas razmazimo.

Parcijalna masaža

Parcijalnom masažom se rešavaju konkretni problemi. Ova masaža se koristi kako bi se klijent rešio napetosti u bilo kojem delu tela u veoma kratkom vremenskom preiodu.Masaža stopala

Iako zvuči neverovatno na stoplaima se nalaze tačke koje su povezane sa određenim organima. Njihovom stimulacijom, tačnije masažom stimuliše se bolji rad tih organa. Dobra masaža stopala vas može osloboditi glavobolje, želudačnih problema, nadutosti, bola u vratu i leđima.

Face & body sensation

Face & Body sensation je tretman koji obuhvata kombinaciju masaže i anti-aging tretmana lica. Doživite savršeni duo tretman u našem centru.

Anticelulit maderoterapija

Maderoterapija – Masaža drvenim oklagijama je tehnika manuelne terapije koja opušta mišiće, blagotvorno deluje na kožu i krvne sudove, jača i revitalizuje ih, zateže i podmladjuje..