fbpx

Masaže

Masaže

Anticelulit Maderoterapija

Maderoterapija – Masaža drvenim oklagijama je tehnika manuelne terapije koja opušta mišiće, blagotvorno deluje na kožu i krvne sudove, jača i revitalizuje ih, zateže i podmladjuje.

CENA 1300rsd

PROČITAJ VIŠE

Masaže

Anticelulit masaža

Anticelulit masaža je najefikasniji način borbe protiv celulita.Razbijaju se masne naslage,poboljšava cirkulacija,vraća se elastičnost i tonus tkiva i stimuliše se izlučivanje štetnih materija iz organizma.

PROČITAJ VIŠE

Masaže

Antistres masaža

Antistres masaža predstavlja spoj relax i terapeutske masaže.Značajno se smanjuje nervna napetost,poboljšava se vitalnost,izuzetno opušta,harmonizuje energiju tela i uspostavlja dobar protok cirkulacije i limfnog toka,podstiče detoksikaciju,podstiče probavu.

PROČITAJ VIŠE

Masaže

Aromaterapija

Aromaterapija obuhvata masažu celog tela,deluje vrlo blagotvorno na kožu,emocije,zglobove,mišiće i cirkulaciju.Ujedno i podiže i opšta raspoloženje.Eterična ulja koja se koriste u ovoj masaži vrlo brzo prodiru u krvotok koji lekovite čestice raznosi po celom organizmu i donose blagotvorni uticaj.

PROČITAJ VIŠE

Masaže

Bodyrelax Masaža

Tretman uklanjanja izumrlih ćelija kože ljuspicama kokosa i podsticanje detoksikacije organizma. Pored čišćenja i uklanjanja izumrlih ćelija kože, ovaj tretman ubrzava mikrocirkulaciju dodatno opušta i podstiče regeneraciju kože.

PROČITAJ VIŠE

Masaže

Face & body sensation

Face & Body sensation je tretman koji obuhvata kombinaciju masaže i anti-aging tretmana lica. Doživite savršeni duo tretman u našem centru.

PROČITAJ VIŠE

Masaže

Kako smanjiti obim tela? ***MADEROTERAPIJA***

Madeoterapija- masaža oklagijama Maderoterapija u poslednjih par godina predstavlja jedan od najpopularnijih anticelulit tretmana. Od momenta kada je Sneža- ubica celulita proslavila maderoterapiju, ovaj anticelulit tretman postaje najtraženiji u našoj zemlji, ali i u regionu. Redovi za maderoterapiju postaju nesagledivi

PROČITAJ VIŠE

Masaže

Limfna drenaža

Limfna drenaža je posebna procedura kojom se poboljšava mikrocirkulacija,stimuliše metabolizam i limfni sistem,te se ubrzava izlučivanje otpadnih materija. Ova metoda se uspešno koristi za izbacivanje viška tečnosti iz organizma kako bi se eliminisalo oticanje nogu,zglobova i butina.

PROČITAJ VIŠE

Masaže

Masaža stopala

Iako zvuči neverovatno na stoplaima se nalaze tačke koje su povezane sa određenim organima. Njihovom stimulacijom, tačnije masažom stimuliše se bolji rad tih organa. Dobra masaža stopala vas može osloboditi glavobolje, želudačnih problema, nadutosti, bola u vratu i leđima.

PROČITAJ VIŠE

Masaže

Masaža toplim vulkanskim kamenjem

Masaža toplim vulkanskim kamenjem opušta napetost u mišićima,smanjuje bol i ukočenost,oslobađa od nagomilanog stresa,pojačava cirkulaciju i omogućava lakše izbacivanje toksina iz vašeg organizma.Prijatna masaža koja povećava fleksibilnost u zglobovima,olakšava kretanje i smanjuje bol i grčeve u mišićima.

PROČITAJ VIŠE

Masaže

Masaža za parove

Posebna ponuda našeg “Body Relax Spa” centra su tretmani za parove.Provedite kvalitetno vreme sa nekim ko vam je drag u prijatnom,opuštajućem i toplom ambijentu našeg centra.

PROČITAJ VIŠE

Masaže

Parcijalna masaža

Parcijalnom masažom se rešavaju konkretni problemi. Ova masaža se koristi kako bi se klijent rešio napetosti u bilo kom delu tela, i to u veoma kratkom vremenskom periodu.

PROČITAJ VIŠE

Masaže

Relax Masaža

Jedan od osnovnih ciljeva relax masaže je da se opusti celo telo.Laganim pokretima mišićnog tkiva ubrzava se cirkulacija,povećava dotok kiseonika u krv,smanjuje se napetost.Posle masaže se osećate opušteno i rasterećeno od svakodnevice.

PROČITAJ VIŠE

Masaže

Rešite se celulita odmah

U Body Relax Spa centru za profesionalnu masažu u Beogradu, primenjujemo nekoliko anticelululit metoda za uklanjanje celulita kao što su: ručno uklanjanje odnosno masaža celog tela koja ima za cilj poboljšavanje cirkulacije, potom razbijanje celulita maderoterapijom, isisavanje celulita vakumom i tretman sa najdelotvornijim uljima

PROČITAJ VIŠE

Masaže

Sportska masaža

Sportska masaža se preporučuje sportistima posle svakog treninga.Ubrzava proces razgradnje mlečne kiseline koja čini mišiće bolnim i smanjuje mogućnost nastanka hroničnih upala.Dokazano je da potstiče fleksibilnost,smanjuje umor,poboljšava izdržljivost.

PROČITAJ VIŠE

Masaže

Vakuum masaža

Vakuum masaža je jedna od najefikasnijih metoda za poboljšanje cirkulacije krvi i limfe, za ubrzavanje metabolizma i borbu protiv celulita.Ovaj proces podstiče sintezu kolagena i olakšava metabolizam masti. Rezultat je glatko, bolje oblikovano telo i mekša koža.

PROČITAJ VIŠE