Eliksir života i mladosti

Limfna drenaža se smatra eliksirom života i mladosti zato što omogućava hranjenje ćelija limfom kojom ih održava u životu. Body Relax Spa centar za profesionalnu masažu u Beogradu, ovaj tretman smatra jako značajnim zbog efikasne detoksikacije organizma i povoljnog uticaja na nervni, mišićni i imuni sistem. Limfnom drenažom se radi prevencija odumiranja ćelija, a samim tim i tkiva u Vašem organizmu. Predupređuju se mnoge bolesti kao što su osteoporoza, ukočenost zglobova, smanjuju se otoci i bolovi u organizmu. Limfnom drenažom regenerišemo Vaša tkiva i dajemo novi život istrošenim ćelijama.

Kako izgleda tretman Limfne Drenaže?

U Body Relax Spa centru za profesionalnu masažu u Beogradu, tretman limfnom drenažom se vrši ručno, bez upotrebe aparatura. Na samom početku ovog tretmana, pripremamo Vas tako što Vaše telo stavljamo u Wilimasov položaj dražeći solarni pleksus. Potom sledi tretman drenaže proksimalnog segmenta, abdomena, donjih ekstremiteta, lateralne regije bedara, leđa, drenaža gornjih ekstremiteta, prednje strane grudnog koša, i na kraju se drenira vrat i glava. Osnovni masažni pokreti limfne drenaže su: pokret pumpanja, istiskivanja, pritiskanja limfnih čvorova i reapsorcije.

Kome savetujemo ovaj tretman?

Ukoliko imate otoke, nagomilani celulit, glavobolju, hronični umor, sportske povrede, proširene vene, akne, glavobolju, rastegnutu kožu posle porođaja, Body Relax Spa centar za profesionalnu masažu u Beogradu, Vam preporučuje tretman limfnom drenažom. Efekti ovog tretmana su: detoksikacija organizma, regeneracija tkiva kao što su opekotine, ožiljci, smanjenje bora, stimulacija imunog sistema, duboka relaksacija i oslobađanje od posledica stresa.

Cene

60 minuta

2.200 RSD

70 minuta

2.600 RSD

90 minuta

3.000 RSD